Data publicării:

Coșmar care a devenit viral: O studentă a găsit un animal letal în comanda de pe Shein /foto

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Viral
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ /Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ /Sursa foto: Pexels

O studentă a descoperit un scorpion viu într-un colet comandat de pe Shein. Cu ajutorul colegilor, aceasta a reușit să captureze arahnida și a contactat Centrul Național pentru Bunăstarea Reptilelor (NCRW), care a preluat scorpionul, incidentul devenind viral pe rețelele sociale.

O studentă de la Universitatea din Bristol a avut parte de o experiență neașteptată și înfricoșătoare după ce a deschis un colet comandat de pe platforma de cumpărături Shein. Sofia Alonso-Mossinger, în vârstă de 18 ani, a descoperit un scorpion viu în pachetul său, iar incidentul a fost raportat de BBC.

„Am crezut că este o jucărie și apoi s-a mișcat. A fost destul de înfricoșător”, a povestit studenta. Ea și colegii săi de apartament au reușit să captureze scorpionul, care era viu și activ, și l-au plasat într-un recipient de plastic înainte de a contacta autoritățile competente pentru ajutor.

După descoperirea neașteptată, Sofia și colegii ei au contactat Centrul Național pentru Bunăstarea Reptilelor (NCRW), care a trimis rapid un expert pentru a prelua scorpionul. Chris Newman, reprezentant al NCRW, a confirmat că scorpionul aparținea speciei Olivierus martensii, cunoscut și sub numele de „scorpion chinezesc”. Deși veninul acestuia poate fi periculos, Newman a explicat că, pentru un adult sănătos, o înțepătură ar cauza o zi foarte proastă, dar nu ar fi letală în mod obișnuit.

„Este destul de îngrijorător că acesta este al doilea scorpion pe care l-am avut în mai puțin de o lună și care a ajuns în acest fel”, a declarat Newman pentru sursa citată. El a adăugat că astfel de cazuri, în care animale periculoase sunt transportate accidental în colete, sunt mai frecvente decât ne-am aștepta.

Compania Shein a reacționat prompt la incident, contactând studenta pentru a soluționa situația. Într-o declarație oficială, compania a anunțat că a demarat o investigație internă pentru a stabili cum a fost posibil ca un scorpion să ajungă într-un colet.

„Echipele noastre de pe teren au verificat procesul de ambalare a transportului și au efectuat o inspecție a bunurilor din depozitul nostru. Am confirmat că toate procesele standard de operare au fost respectate”, se arată în declarația companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel