Data publicării:

Cosette Chichirău a comentat cazul Lasconi. Deputata acuză USR de „lipsă de pregătire și profesionalism”

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cosette Chichirău
Sursa foto: Facebook Cosette Chichirău
Cosette Chichirău pune la zid conducerea USR, după cazul Lasconi.

„La rece: Cazul Lasconi nu este despre progresism, că vezi doamne USR-ul sau Drulă apără drepturile comunității LGBT. Hai să fim serioși. Toți progresiștii din USR au fost executați: Florina Presadă (acum Președinte ACCEPT), Vlad Alexandrescu, Nicu Stefanuta etc.”

„Deci în USR nu mai sunt persoane care să susțină puternic și deschis această agendă. Nu, cazul Lasconi este despre haosul, degringolada și arbitrariul de la vârful USR, despre lipsă de pregătire și profesionalism. Este despre oportunism politic pur. Au pus-o în vârful listei ca să-și justifice lista arbitrară formată din Barna, Voiculescu și Botoș.”

Vezi și: Oana Lasconi, nou mesaj: Nu trebuia să fac declarații când emoția era la maxim. E o lecție destul de dură pentru mine, pe care vă jur că am învățat-o / video

„Au sperat că se pot folosi de Lasconi ca să mobilizeze activul de partid, care nu mai vrea să tragă doar pentru funcțiile conducerii. Când mai era opoziție în USR, îi mai ținea pe ăștia cât de cât pe o direcție stabilă. Dar acum că toată lumea ori a plecat ori a tăcut, e liber la deraiat pe orice tarla. Păcat. S-au investit cantități uriașe de energie în acest proiect. Mii de oameni capabili s-au oferit să contribuie. S-a ales praful. Dar nu e motiv de disperare. E motiv de mobilizare. Hai, CURAJ!”, a fost mesajul lui Cosette Chichirău, deputat în Parlamentul României.”, a fost mesajul  lui Cosette Chichirău, de pe rețelele de socializare.

Vezi și: Oana Lasconi, noua speranță a politicii românești? Chirieac: Tandem excepțional cu Clotilde Armand - Tache: Este o strategie de imagine

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a avut o reacție furibundă după ce a aflat că mama sa a votat la Referendumul pentru Familie din 2018.

„Este o lecție destul de dură pentru mine. Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Regret felul și modul în care a făcut-o.

Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care vă jur ca am învățat-o.

Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă – homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet”, susține Oana Lasconi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel