Corvinul Hunedoara marchează și la transferuri. Brazilianul Roger vine de la U Cluj
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Clubul Corvinul a anunțat miercuri că a obținut serviciile fotbalistului brazilian Roger Junio Rodrigues Ferreira, care sosește sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj.

Mijlocașul ofensiv brazilian aduce cu el o experiență vastă, având în palmares două titluri de campion în Letonia și unul în România, peste 100 de meciuri în Superliga și 21 de evoluții în cupele europene.

Roger Junio Rodrigues Ferreira nu este un nume necunoscut în fotbalul european. Revenit la începutul acestui an în România, la Universitatea Cluj, după o perioadă petrecută la Al-Taraji în Arabia Saudită, Roger a evoluat în 20 de meciuri pentru „șepcile roșii” în toate competițiile.

Brazilianul are în palmares un titlu de campion al României, obținut alături de CFR Cluj în sezonul 2021/2022, echipă pentru care a disputat și primele meciuri în grupele unei competiții europene, bifând cinci partide în UEFA Conference League și reușind două pase decisive în dubla cu Slavia Praga.

Ajuns prima dată în Europa în 2018, Roger și-a început cariera europeană în Letonia, la FC Riga, unde a cucerit campionatul în 2019 și 2020. Într-un an și jumătate petrecut la Riga, a jucat în 40 de meciuri, marcând șapte goluri și oferind cinci assist-uri.

Performanțele sale remarcabile l-au adus în atenția cluburilor din Superliga României, astfel că la mijlocul sezonului 2020/2021, brazilianul a ajuns la UTA Arad. Aici, Roger a strâns cele mai multe partide din cariera sa, având 69 de prezențe, șase goluri și 11 pase decisive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel