Urmărește emisiunea live
Corturile electorale, vandalizate. PSD va depune plângere
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Organizația PSD Buzău anunță că va depune o plângere penală la Poliție după ce un cort amenajat pentru strângerea de semnături pentru susținerea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale a fost vandalizat. Poliția spune că au fost vandalizate mai multe corturi și a deschis dosar penal.

Potrivit PSD Buzău, cortul amenajat pentru strângerea de semnături pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, dar și o prismă aparținând unei agenții de publicitate care prezenta imagini ale aceluiași candidat au fost vandalizate și au fost inscripționate expresii licențioase cu vopsea galbenă.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

"Vom depune plângere penală"

„Vom depune plângere penală la Poliția Municipului Buzău și vom solicita Poliției Locale imaginile de pe camerele de supraveghere pentru prinderea și sancționarea făptuitorului. Este revoltător faptul că anumiți competitori politici se pretează la acte de vandalism, violență și ură, și cerem să se ia măsuri urgente în acest caz! În mod legitim ne punem întrebarea cum a fost posibil să fie vandalizate corturile candidaților PSD, PNL și Pro România, iar cortul candidatului USR -PLUS, aflat în aceeași locație în imediata vecinătate să rămână intact?...În final, lansăm un apel către colegii din celelalte partide pentru respectarea tuturor competitorilor politici așa cum procedăm și noi.Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc!", arată PSD Buzău.

Potrivit reprezentanților Poliției Buzău, au fost vandalizate mai multe corturi și bannere care aparțin mai multor formațiuni politice. Au fost scrise cuvinte obscene și acoperite cu vopsea fețele candidaților la Președinție.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere, informează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel