Corneliu Ștefan, după partida Chindia - Concordia Chiajna: Cătălin Cabuz, eroul acestui sezon
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Bucurie pe Ilie Oană, după ce Chindia a rămas în Liga I
Bucurie pe Ilie Oană, după ce Chindia a rămas în Liga I
Duminică  seară am fost alături de echipa noastră și am asistat la un meci în care jucătorii lui Emil Săndoi au dat tot ce au putut pe teren, împinși spre victorie de fani, a precizat Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița.

"A fost un play-out cu mari emoții, cu jocuri bune și mai puțin bune, dar Consiliul Județean Dâmbovița va susține financiar Chindia Târgoviște și sezonul viitor.Vreau însă ca fanii Chindiei să nu mai trăiască momente dramatice precum cele de astăzi, iar pentru asta vom avea o discuție cu managementul echipei în care vom stabili prioritățile pentru 2022-2023.

Încă o dată spun: Chindia Târgoviște are fani ca nicio altă echipă!

Și le mulțumesc pentru acest lucru!", a scris pe Facebook Corneliu Ștefan pe Facebook.

Chindia Târgoviște își menține  locul în Liga 1 și în sezonul următor, după ce a învins-o dramatic pe Concordia Chiajna scor 1-0, 5-1 după loviturile de departajare. 

Daniel Marinel Celea, fundaș al Chindia Târgoviște, a fost cel care a marcat decisiv, păstrând echipa în Liga I. Concordia Chiajna își vede anulat visul de a promova în Liga I. 

Vezi și: Apocalipsa la Dinamo după retrogradare. Dusan Uhrin Jr: E o situaţie incredibilă / Dănciulescu: Asta e mai dureros

La penalty-uri, au marcat Paul Iacob, mijlocaș al echipei Chindia Târgoviște, urmat de un gol identic înscris de Juan Pablo Passaglia, de asemenea mijlocaș al  echipei. Au fost două ratări la rând ale echipei Concordia Chiajna, la pachet cu trei goluri ale Chindiei Târgoviște, al treilea fiind înscris de Tsvetelin Chunchukov, atacant al Chindia Târgoviște. De la Concordia a marcat doar Azdren Llullaku, atacant. 

Emil Săndoi, antrenorul dâmbovițenilor, și-a lăudat elevii pentru joc și a vorbit despre viitorul său la echipă.

Concordia a fost aproape de promovare după ce în tur a învins cu 2-1 la Chiajna, iar în retur a reușit să scape fără gol primit până în minutul 90, când Chamed a marcat din corner și a trimis meciul în prelungiri, apoi la lovituri de departajare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel