Corneliu Ștefan: Demarează contractul de proiectare și execuție  de  lărgire a DN 7 Bâldana - Titu
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 31 aug 2022, 17:18
WhatsApp
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Președinte Consiliul Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat demararea contractului  de proiectare și execuție  de lărgire la 4 benzi a DN7 Bâldana - Titu. Demarează contractul de proiectare și execuție  de  lărgire a DN 7 Bâldana - Titu

"Acest lucru înseamnă că, la data de 1 noiembrie 2024, între Băldana și Titu se va circula pe 4 benzi. 

Așadar, de mâine, asocierea de firme care a câștigat licitația publică are la dispoziție 6 luni perioada de proiectare. . Data de finalizare a proiectării, conform contractului, este 1 martie 2023.

De la 1 martie 2023 până la 1 noiembrie 2024, executantul trebuie să finalizeze turnarea de asfalt pe 4 benzi între Bâldana și Titu pe o lungime de 21,4 km.

Valoarea totală pentru proiectarea și execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a DN7 Bâldana - Titu este de aproximativ 290.000.000 de lei. 

Rezultatele muncii noastre încep să se vadă datorită sprijinului pe care îl avem din partea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a secretarului de stat Ionuț Săvoiu, dar și a bunei colaborări cu toți primarii din județul nostru. Din prima zi la președinția Consiliului Județean Dâmbovița am #abordat #integrat investițiile în infrastructura rutieră.

Avem proiecte de dezvoltare de drumuri în toate zonele județului, acestea fiind aflate în faze avansate ale procedurilor:

- Inelul 2 de Centură a municipiului Târgoviște;

- Centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni;

- Centura orașului Găești;

- Centura municipiului Moreni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?