Corneliu Ștefan: Demarează contractul de proiectare și execuție  de  lărgire a DN 7 Bâldana - Titu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Președinte Consiliul Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat demararea contractului  de proiectare și execuție  de lărgire la 4 benzi a DN7 Bâldana - Titu. Demarează contractul de proiectare și execuție  de  lărgire a DN 7 Bâldana - Titu

"Acest lucru înseamnă că, la data de 1 noiembrie 2024, între Băldana și Titu se va circula pe 4 benzi. 

Așadar, de mâine, asocierea de firme care a câștigat licitația publică are la dispoziție 6 luni perioada de proiectare. . Data de finalizare a proiectării, conform contractului, este 1 martie 2023.

De la 1 martie 2023 până la 1 noiembrie 2024, executantul trebuie să finalizeze turnarea de asfalt pe 4 benzi între Bâldana și Titu pe o lungime de 21,4 km.

Valoarea totală pentru proiectarea și execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a DN7 Bâldana - Titu este de aproximativ 290.000.000 de lei. 

Rezultatele muncii noastre încep să se vadă datorită sprijinului pe care îl avem din partea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a secretarului de stat Ionuț Săvoiu, dar și a bunei colaborări cu toți primarii din județul nostru. Din prima zi la președinția Consiliului Județean Dâmbovița am #abordat #integrat investițiile în infrastructura rutieră.

Avem proiecte de dezvoltare de drumuri în toate zonele județului, acestea fiind aflate în faze avansate ale procedurilor:

- Inelul 2 de Centură a municipiului Târgoviște;

- Centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni;

- Centura orașului Găești;

- Centura municipiului Moreni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel