Corneliu Ștefan: Colaborarea dintre Universitatea „Valahia” și autoritățile locale devine tot mai importantă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Universitatea „Valahia” din Târgoviște trebuie să fie unul dintre pilonii dezvoltării județului Dâmbovița și ai reședinței de județ, a ținut să precizeze Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean.

"La întâlnirea avută cu noua conducere a Universității și a Senatului instituției, alături de vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, și secretarul executiv al CJD, Dan Popa, ne-am reafirmat sprijinul pentru învățământul superior dâmbovițean.

Într-un județ care se află în continuă schimbare și dezvoltare, colaborarea dintre Universitatea „Valahia” și autoritățile locale devine tot mai importantă.

Împreună putem asigura o transformare durabilă a comunității și putem pregăti viitoarele generații pentru provocările care vor urma.

Mă bucură că domnul rector, Corneliu Sălișteanu, și președintele Senatului, Claudia Gilia, și-au asumat rolul de a revigora învățământul superior din Dâmbovița și au alături toate autoritățile locale dâmbovițene, începând de la Consiliul Județean Dâmbovița", a declarat liderul Consiliului Județean.

Universitatea Valahia din Târgoviște are în structura sa actuală 10 facultăți (licență – 3 sau 4 ani), 35 de specializări universitare, studii de masterat și doctorat, pregătirea și perfecționarea personalului didactic și învățământul deschis la distanță.

În prezent, la toate formele de învățământ, studiază aproximativ 7.500 de studenți sub îndrumarea competentă a 330 de cadre didactice, organizate în departamente academice, beneficiind de o bază materială corespunzătoare.

De asemenea, în cele 3 cămine  studențești se pot caza 400 de studenți în condiții deosebite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel