Corneliu Ștefan: Bugetul județului Dâmbovița pe 2023 mai mare cu 20% decât cel din 2022
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat votarea bgetului pentru anul 2023.

"Dezvoltarea și investițiile au și anul acesta cele mai mari sume alocate în bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, chiar cu 20% mai mari decât în 2022", a anunțat președintele Consiliului Județean.

"Astăzi, în ședința Consiliului Județean, a fost votat bugetul pe 2023, secțiunea de dezvoltare fiind de 60% din valoarea  acestuia.

Am reușit să asigurăm banii necesari pentru toate domeniile, astfel încât să continuăm #investițiile în #drumuri, în sectorul #sanitar, în #învățământ, dar și sumele pentru cofinanțarea proiectelor pe fonduri europene și a celor prin Programul Național "Anghel Saligny".

Mă bucur că și în 2023, prin această construcție bugetară, vom susține dezvoltarea comunităților locale prin finanțarea Programul Județean de Dezvoltare Locală.

De asemenea, au crescut considerabil alocările financiare pentru #întreținerea și #reparația drumurilor județene.

Vreau să mulțumesc consilierilor județeni, colegilor din aparatul Consiliului Județean Dâmbovița și tuturor celor care au înțeles cât de importantă este dezvoltarea județului nostru.

Astăzi, ca de fiecare dată, s-a votat pentru dâmbovițeni și pentru viitorul județului Dâmbovița", a ținut să precizeze Corneliu Ștefan.

Vezi și: Corneliu Ștefan: 2022, anul proiectelor majore pentru Dâmbovița

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel