Corneliu Ștefan: A demarat campania de promovare a programului național de împăduriri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Corneliu Ștefan: Prin PNRR, România are la dispoziție un buget de 730 milioane de euro prin care se pot crea 56.000 ha de păduri noi
Corneliu Ștefan: Prin PNRR, România are la dispoziție un buget de 730 milioane de euro prin care se pot crea 56.000 ha de păduri noi
La sediul Consiliului Județean Dâmbovița, a demarat, joi,  campania de promovare a programului național de împăduriri, a precizat  Corneliu Ștefan, președintele PSD al CJ.

"Alături de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, și secretarul de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Porzsolt Levente, am stat de vorbă cu reprezentanții Direcției Silvice Dâmbovița, ai Agenţiei de Protecţie a Mediului Dâmboviţa, precum și cu primarii interesați de creșterea suprafețelor împădurite în comunitățile lor", a anunțat Corneliu Ștefan.

"Prin PNRR, România are la dispoziție un buget de 730 milioane de euro prin care se pot crea 56.000 ha de păduri noi, dar și suprafețe cu vegetație forestieră în zonele vulnerabile la schimbările climatice.

Am făcut un apel către toate instituțiile responsabile, administrațiile publice dâmbovițene, dar și către mediul privat! Le-am cerut să strângă rândurile, să acceseze această linie de finanțare pentru a împiedica dezastrele naturale cauzate de lipsa pădurilor.

I-am asigurat pe toți cei prezenți de suportul Consiliului Județean Dâmbovița! Le vom acorda tot sprijinul necesar pentru implementarea cu succes a acestui program!"

Vezi și: DN71 Bâldana-Târgoviște, lărgirea pe patru benzi, o nouă etapă pentru realizarea proiectului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel