Cornelia Catanga, PENSIE. Cât încasa, de fapt, lunar de la stat. Pădureanu îl acuză pe Becali: Se poate așa ceva?!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Moartea Corneliei Catanga și apelul familiei la bani a stârnit o mulțime de controverse. Ce pensie avea, de fapt, cântăreața de muzică lăutărească.

Cornelia Catanga, de la nașterea prematură, la moartea în sărăcie. Povestea reginei lăutarilor care s-a stins în liniște, departe de scenă

Cornelia Catanga a murit vineri dimineața, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, unde era internată după ce a fost diagnosticată cu COVID-19 și după ce a intrat în stop cardio-respirator. 

Decesul cântăreței de muzică lăutărească a stârnit o mulțime de controverse și asta pentru că familia a cerut ajutor de înmormântare chiar și de la Gigi Becali. 

În ultimii ani, Cornelia Catanga s-a plâns în direct la mai multe televiziuni că nu are bani, casă și că a ajuns în pragul sărăciei, lucru contestat de mai multe persoane. 

Cornelia Catanga a murit. Nicoleta Voicu, enervată: Nu vă e rușine obrazului?!

Ce pensie avea, de fapt, Cornelia Catanga

Potrivit impact.ro, Cornelia Catanga vorbea despre sume diferite cu diferiți oameni. Astfel, unora le spunea că are pensie de 1.600 de lei pe lună, iar altora le spunea de 4.000 de lei. 

Fiul artistei era cel care aducea banii în casă, deoarece era însoțitorul unei persoane oarbe. Nici acesta nu câștiga averi, ci primea echivalentul minimului pe economie, ceea ce nu ar însemna mai mult de 1.500 de lei lunar.

Într-una din ultimele sale apariții la televizor, la AntenaStars, Cornelia Catanga s-a plâns că o duce rău cu banii și că nu ar avea nici măcar bani să își cumpere pâine.

Incendiul vilei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, înscenat. Ipoteza lansată abia acum: A fost un furt deghizat

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, despre pensia încasată de artistă. Dezvăluirea făcută la o zi de la înmormântare

"Nu ne ajută nimeni! Gigi Becali ne-a trimis la cămin. Păi se poate așa ceva, domnule Becali? Nașul nostru (n.r. Cristi Brancu) nu are cu ce să ne ajute. Ar fi bine să ne ajute cineva, altfel nu avem nicio ieșire, decât să stăm pe drumuri. Cine vrea să mă ajute, să pună bani dacă vrea. Să strângă și să vină cu banii, știu unde stau și cu asta basta! Nu a ajuns de la nimeni niciun ban. Eu aștept să mă ajute, să scap de aici. De unde să mai plătesc? Aici, stăteam la o vilă, că băiatul meu trebuie să studieze la pian. Plăteam 550 de euro pe lună, iar acum trebuie să plecăm, pentru că a vândut-o omul. Cui să cer ajutor?

Mi-a murit nevasta. Ea avea o pensie de handicap, că știți că avea probleme cu ochii. La aia mai puneam și plăteam chiria. 1900 de lei avea. Normal ar trebui să umblu să ne dea ajutorul ăla de înmormântare, dar cred că nici pe ăla nu ni-l mai dă, că ea avea pensie de handicap, nu a cotizat. Cine știe, trebuie să umblu până îmi vine rău pentru ăia 1.500 de lei. Astea sunt legile din România, asta e țara în care trăim", a spus Aurel Pădureanu, pentru fanatik.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel