Cornel Patrichi: La "Dansez pentru tine" se câștigă pe pile
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
cornel-patrichi
cornel-patrichi

Emisiunea "Dansez pentru tine", pe care milioane de români o urmăresc cu sufeltul la gură, a fost, nu de puține ori, ținta cârcotașilor. Nu puțini au susținut că unii concurenți sunt favorizați față de alții. Cornel Patrichi, fost jurat, dă cărțile pe față. El susține că vedetele trustului Media Pro au fost menținute artificial în competiție și au fost ajutate să câștige.

Timp de şase ani şi jumătate, Cornel Patrichi a făcut parte din juriul emisiunii "Dansez pentru tine". Odată eliberat de contractul pe care l-a avut cu PRO TV, coregraful Cornel Patrichi a recunoscut, pentru Click, amănunte din culisele emisiunii. Maestrul susţine că vedetele din trustul Media Pro au avut un statut privilegiat. Mai mult decât atât, juraţilor li se sugera să nu le elimine din competiţie pe motiv că fac audienţă bună.

„Conducerea acestei emisiuni venea şi ne spunea să-l ţinem pe unul şi pe altul în concurs", a spus Cornel Patrichi. El a adăugat că unii câştigători ai competiţiei ar fi fost impuşi din considerente fără legătură cu prestaţia din concurs.

"Noi toţi ştim ce poate să facă un computer. Dacă îl pun să sune 5000 de telefoane până mâine să voteze nu ştiu ce concurent, o să o facă. De-a lungul timpului, s-au întâmplat nişte chestii care mie personal nu mi s-au părut curate", a mai spus celebrul coregraf, care a dat şi exemple concrete de vedete care au fost favorizate.

"Unul se cheamă Victor Slav. Mie nu mi s-a părut că băiatul ăsta ar fi trebuit să câştige. Computerul s-a mişcat pentru cine trebuie", a completat Cornel Patrichi. Victor Slav a concurat la «Dansez pentru tine» în 2006, în al doilea sezon al emisiunii-concurs de la PRO TV, alături de Carmen Stepan. Tânăra de 24 de ani lupta ca iubitul ei, Dani, pentru a putea merge din nou, după 7 ani de viaţă într-un scaun cu rotile. După emisiune, el a fost imediat programat pentru o intervenţie chirurgicală în China. Carmen şi Victor au învins în finală echipa considerată favorita ediţiei, formată din Smiley şi Adriela Morar.

Cosmin Stan, prezentatorul Ştirilor Pro TV, este alt câştigător la „Dansez pentru tine" pe care Cornel Patrichi nu-l vedea pe primul loc. Coregraful ne-a dezvăluit, de asemenea, că li s-a sugerat să dea note mari, iar voturile publicului au fost „umflate". Cosmin Stan, pe atunci reporter al Ştirilor Pro TV, a dansat în 2007 pentru ca partenera lui, Doina Ocu, să-şi poată ajuta fetiţa în vârstă de 4 ani. Micuţa suferea de autism infantil şi avea nevoie de un tratament de specialitate foarte costisitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel