Cornel Dinicu, patronul misterios de la Ferma Dacilor. Ce declara în urmă cu un an: E un risc major să nu faci analize, dar de multe ori în viață mie mi-a ieșit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook Gheorghe Simion
Foto: Facebook Gheorghe Simion
Cornel Dinicu este patronul de la complexul turistic Ferma Dacilor, unde în această dimineață a avut loc un incendiu în urma căruia și-au pierdut viața mai multe persoane.  

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, în a doua zi de Crăciun, la complexul turistic Ferma Dacilor din localitatea prahoveană Tohani. În urmă cu un an, reporterii de la Observatorul Prahovean au stat de vorbă cu patronul pensiunii, Cornel Dinicu. Deși este un personaj discret, acesta a acceptat să stea de vorbă cu reporterii.

„Nu. Nu. Mie nu-mi place să apar pe la tv. Eu doar muncesc. Dacă vreți vă povestesc așa, fără cameră…”, a spus bărbatul.

În final, Cornel Dinicu a acordat un interviu pentru publicația locală.

„Când îmi vine o idee o fac și la revedere. Mai puține analize și mai puține ... E un risc major ca atunci când te apuci de un business să nu faci analize, dar de multe ori în viață mie mi-a ieșit. Am instincte foarte bune, motiv pentru care visez noaptea ceva și ziua fac. Mai greu cu autoritățile care nu se mișcă cu viteza mea“, spunea Cornel Dinicu.

Cum s-a construit Ferma Dacilor

„Înainte aici era o râpă“, spune bărbatul despre locația unde a fost construită Ferma Dacilor. Acesta a explicat care a fost și motivul pentru care a ales denumirea de Ferma Dacilor pentru afacerea sa.

„Mulți m-au întrebat ce caut în râpa asta. Eu am văzut lucrurile din alt unghi și a făcut asta. Am început cu 6 camere în clădirea grajdului, unde e și restaurantul. Am început cu 6 camere, apoi ne-am extins și azi avem în jur de 30 de camere.

Avem căsuțe în copac, căsuțe dacice.

Eu am copilărit pe aceste dealuri și mi-am adus aminte că sunt niște situri arheologice unde s-au găsit niște morminte de pe vremea dacilor. Așa am decis să să creez Ferma Dacilor“, mărturisea, în urmă cu un an, Cornel Dinicu, pentru Observatorul Prahovean.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel