Corina Martin nu mai este preşedintele FAPT. Cine preia ştafeta
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Corina Martin a anunţat că nu mai este preşedintele Asociaţiei Federaţiilor pentru Promovare Turistică din România. 

"De la CONSTANȚA, la ORADEA! 

După 12 ani la conducerea Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, ajung astăzi la încheierea cu succes și cu mândrie a mandatelor mele de Președinte. Așa cum am făcut și la ANAT și la Asociația LITORAL DELTA DUNĂRII, la fel am decis și la FAPT. După ani la rând la conducere, și acest "copil" al meu ajunge la vârsta la care se poate dezvolta și fără mine. Cu o energie nouă, cu o direcție nouă, cu o echipă nouă, pe care voi continua să o susțin!

ORADEA preia ștafeta la conducerea FAPT, ca și candidat unic, votat de Adunarea Generală. Un oraș care s-a dezvoltat frumos și sigur, o destinație excelent promovată de Asociația pentru Promovarea Turismului ORADEA - Regiune și un tânăr Președinte FAPT ambițios și profesionist, căruia îi voi rămâne alături. Asociația ORADEA are ca Președinte un Primar, pe Ilie Bolojan, dar, fără îndoială, un Primar așa cum ne dorim în multe orașe din România!", a scris Corina Martin pe Facebook. 

Delta Dunării, membru FAPT

"În același timp, DELTA DUNĂRII devine o destinație membră FAPT! Conform invitației pe care am adresat-o Asociației Delta Dunării cu trei săptămâni în urmă, am bucuria să anunț oficial că, în urmă votului Consiliului Director de săptămâna trecută, astăzi, Adunarea Generală FAPT a validat acceptarea Asociației ca Membru FAPT! Bun venit în familia FAPT, DELTA DUNĂRII! Mulțumesc Președintelui Cătălin Tibuleac și membrilor AMDD!", a mai scris aceasta. 

"14 ani de muncă, eforturi şi demnitate"

"Închei în acest moment ultima zi de conducere a unora dintre cele mai mari 3 organizații din turism, în total 14 ani de muncă, eforturi și demnitate, în total voluntariat, la conducerea ANAT Sud Est (2005-2009), la conducerea ANAT la nivel național (2009-2011 și 2011-2013), la conducerea Asociației LITORAL-DELTA DUNĂRII (2007-2017) și la conducerea Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) - misiune încredințată, 14 ani la rând, de colegi ai mei și membri ai organizațiilor noastre.

Privind în urmă, enorm de multe momente de luptă, de muncă și de sacrificii, dar milioane de motive de satisfacție! Cu recunoștință și mândrie, mă despart azi de titulatura de "Președinte", pentru a lăsa loc pentru noi proiecte și drumuri noi, dar nu mă despart de colegi, prieteni și parteneri, iar pentru turism în România rămân același om hotărât, ambițios și puternic motivat.

Începând de astăzi, am devenit "Membru de onoare" în FAPT, prin decizia colegilor mei membri FAPT, cărora le mulțumesc pentru încredere! Cu ONOARE voi continuă să lupt pentru TURISM ÎN ROMÂNIA!

Susțin, până la capăt și mai departe parteneriatul public-privat în turism în România și la Constanța și vom continua să luptăm, alături de toți membrii FAPT și noua conducere, pe care o voi susține, dar și alături de toți colegii din celelalte organizații din turismul românesc. Am dorit să ajung, cu demnitate, la această zi, și mi-am dorit să las o Federație mai unită și mai puternică decât atunci când am înființat-o, în 2009. Pentru mine în 14 ani, promovarea și dezvoltarea de turism la Constanța și în România a fost mai presus decât orice. De aceea, în acești ani de eforturi și bucurii, am plătit un preț însemnat pentru această alegere - copiii mei, familia mea, viața mea... dar și bucuriile mele.

Tuturor, cu recunoștință, va mulțumesc!", a conchis Corina Martin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel