Data actualizării:
Data publicării:

Corina Băcanu: Cum se poate ca Iohannis să nu fi știut de problemele lui Cîțu, în țara în care ți se cer 12838 de timbre, 3939 de hârțoage...

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Corina Băcanu Călărașu
Sursa foto: Facebook Corina Băcanu Călărașu
Corina Băcanu Călărașu, o voce apreciată în mediul online pentru modul în care își expune opiniile, a transmis mai multe săgeți către guvernare, în frunte cu premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis.

"Orice faci în țara asta, că vrei să cumperi sau să vinzi un imobil, să îți faci buletin nou, să îți faci firmă, tre’ să lingi 12838 de timbre, să radiezi 3939 de hârțoage, să depui 5739 de dosare cu șină, să vină Gigel de la Administrație să declare că nu ai restanțe, să zică vecinii că nu faci gălăgie în bloc, să dea cu subsemnatu’ mă-ta mare că nu ai țepuit-o garant la un credit, să analizeze banca impozitele și taxele pe care nu le-au plătit lăutarii de la nuntă, să îți faci analizele de trichineloză, să ai toți dinții în gură.

"Dacă trebuie să obții un act de la stat, mai bine îți tușesc în ureche 354 de lame băloase"

Practic, dacă ai vreo treabă cu un act pe care trebuie să îl obții musai de la Statul Român, mai bine îți tușesc în ureche cu stropi 354 de lame băloase. Nici la Starea Civilă nu te primește dacă vrei să o iei pur și simplu pe cetățeanca X de nevastă. Nu, mai întâi tre’ să dovediți că nu aveți sifilis, Sida sau TBC, să se efectueze radiografii și control la mânuțele curate pe batistuțe, să se dovedească curățenia cetățenilor atât în interior cât și în exterior. Ideea e că Statul Român te f**e în c*r doar dacă ești un prost ca mine.

"Cum se poate ca președintele să nu fi știut?"

Dacă ești Florin Cîțu, care a fost condamnat pentru “Driving Under Influence” și care a tras țeapă unei bănci din State, atuncea ajungi Prim Ministru. Și dacă Statul îți face tușeu rectal când mergi la ghișeu să obții un certificat fiscal, cum se poate ca Președintele României să nu fi știut de probleme lui Cîțu? Bă, ce dreacu, proști suntem, că nah, noi vă plătim salariile și mergem să vă votăm, dar nu proștii voștri! Hai că am acum nevoie de niște adeverințe fiscale, mă duc să-mi facă colonoscopie un ghișeist plictisit", a scris Corina Băcanu pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că nu îi comunicase preşedintelui Iohannis despre problemele cu legea pe care le-a avut în SUA.

"Nu am adus în discuție acest lucru față de domnul președinte. În ceea ce îl privește pe domnul Ludovic Orban, un coleg mi-a spus că acum câteva luni de zile i-a arătat această hârtie și i-a spus că o are. Deci, presupun că avea această informație”, a spus Cîțu.

"Nu am considerat relevant acest subiect", a mai spus premierul Florin Cîţu, sâmbătă, întrebat de ce nu i-a povestit lui Klaus Iohannis despre incidentul din Statele Unite ale Americii.

Vezi și: Cîţu a spus ce a băut în SUA: Nu pot să duc 7-8 beri

Al doilea dosar al lui Florin Cîţu, în SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel