Data publicării:

Copilul căzut într-un cămin adânc de 6 metri, salvat de pompierii buzoieni

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Inquam Photos / George Călin
Foto cu rol ilustrativ: Inquam Photos / George Călin
Pompierii buzoieni au intervenit cu mai multe echipaje pentru salvarea copilului de 4 ani care a căzut într-un cămin cu adâncimea de 6 metri.

Un minor, de aproximativ 4 ani, a căzut într-un cămin adânc de 6 metri, în municipiul Buzău, iar pentru salvarea sa au intervenit mai multe echipaje de salvatori. Copilul a fost transportat la spital, fiind rănit la un braț.

Evenimentul s-a petrecut în municipiul Buzău, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje.

”Pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane (un copil) căzute într-un cămin în municipiul Buzău. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un container multirisc și o ambulanță SMURD, în sprijin fiind dislocată și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță”, a transmis ISU Buzău, citat de Agerpres.

CItește și: Copilul căzut în fântână, salvat de pompierii militari constănțeni. La intervenție a fost trimis și un elicopter SMURD

Potrivit ISU, minorul a fost extras conștient și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale.

”Copilul a fost extras din cămin (adâncime aproximativ 6 metri, diametrul 70 centimetri), conștient, cu traumatism membru superior stâng, ulterior a fost preluat și transportat la UPU Buzău de către ambulanța SAJ”, mai informează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel