Urmărește emisiunea live
Copilă de 12 ani în stare gravă, la școala din Sângeorz Băi. A fost solicitat elicopterul SMURD
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Copilă de 12 ani în stare gravă, la școala din Sângeorz Băi. A fost solicitat elicopterul SMURD  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Copilă de 12 ani în stare gravă, la școala din Sângeorz Băi. A fost solicitat elicopterul SMURD / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O copilă de 12 ani este în stare gravă, urmând a fi preluată de la școală de un elicopter SMURD și a fi transportată la o clinică de specialitate. Se pare că aceasta s-a prăbușit pe scări.

Incidentul s-ar fi produs în urmă cu puțin timp, la școala generală din orașul-stațiune Sângeorz-Băi. Se pare că copila ar fi căzut pe scări. Deocamdată nu se știe exact cum s-a produs accidentul.

Din primele informații rezultă faptul că fetița de 12 ani este inconștientă, rănită destul de serios. La fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru a fi transportată la o clinică de specialitate.

La fața locului intervin două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, unul cu asistent medical din Maieru și altul cu medic din Bistrița.

„Echipajele medicale SAJ ajunse la locul solicitării, au găsit fetita de 12 ani inconștientă, cu un traumatism cranian grav și în episoade de convulsii repetate. Fetița a fost stabilizată și se așteaptă elicopterul SMURD, pentru a putea fi trimisă la o clinica de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, potrivit Bistrițeanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel