Copil ucis într-un accident. Şoferul nu avea permis
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un minor de 15 ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs în comuna Plopşoru, după ce şoferul autoturismului în care se afla adolescentul a intrat într-un cap de pod, el neavând permis şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a informat IPJ Gorj.

Potrivit sursei citate, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 28 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopşoru, din direcţia oraşului Rovinari către oraşul Filiaşi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare părăsind partea carosabilă şi a lovit un cap de pod şi un autoturism parcat în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi decesul tânărului de 15 ani, din municipiul Petroşani, pasager pe scaunul dreapta faţă al autoturismului.

Şoferul nu avea permis şi era băut



Conducătorul auto a părăsit locul accidentul, fiind identificat de poliţişti în apropierea producerii evenimentului rutier, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel