Copil salvat de la înec de un poliţist. L-a resuscitat pe marginea piscinei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Un poliţist aflat în timpul liber a salvat de la înec un băiat de patru ani care, nesupravegheat de părinţi, a intrat într-o piscină adâncă de peste un metru şi jumătate, în localitatea Mahmudia.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ, ajutorul şefului Postului de Poliţie din Mahmudia, agent şef adjunct Lucian Petraru, se afla luni seara la o piscină a unei societăţi private din Mahmudia, atunci când a auzit ţipetele de ajutor ale unei persoane care a observat pe fundul piscinei un copil.

"Poliţistul a intervenit imediat să-l salveze, a sărit în apa adâncă de peste 1,60 metri, l-a adus pe copil la suprafaţa piscinei şi a început de urgenţă să-i efectueze manevre de resuscitare până la venirea cadrelor medicale. În urma intervenţiei poliţistului, copilul a fost salvat", se arată în comunicatul IPJ.

Minorul a fost preluat apoi de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din judeţul Constanţa pentru investigaţii medicale. Potrivit sursei, agentul şef adjunct Lucian Petraru este ajutorul şefului Postului de Poliţie Mahmudia din anul 2006

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel