Copil rănit grav de un șofer fără permis
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Accident
Accident
Un conducător auto fără permis a acroşat un copil în vârstă de şase ani care circula cu bicicleta pe strada Răchitei din municipiul Buzău, după care a părăsit locul accidentului. Copilul a fost grav rănit la cap şi a fost trimis la un spital din Capitală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, şoferul a acroşat biciclistul după ce acesta a ignorat indicatorul "Oprire".

"Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar şoferul, care se pare că circula fără permis, a părăsit locul accidentului imediat după producerea evenimentului rutier", a mai declarat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt a precizat că "poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru identificarea şoferului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul".

La rândul său, şeful UPU Buzău, medicul Adrian Zoican, a declarat că "minorul a suferit multiple leziuni la nivelul capului şi a fost trimis la Spitalul Bagdasar din Capitală". 

Vezi și: Doi morți în urma unui accident cu un TIR și două autoturisme. Trafic blocat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel