Copil luat de ape chiar sub ochii tatălui său. Minorul de 3 ani a murit înecat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara
Un copil de 3 ani din Topliţa a pierit înecat în râul Cerna. Tragedia s-a produs aseară, în jurul orei 20.30.

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic despre faptul că un minor  în vârstă de 3 ani a dispărut în apa râului Cerna, în zona localității Toplița.

În urma sesizării telefonice, la fața locului s-a deplasat de urgență  patrula de siguranță publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara și s-a solicitat în regim de urgență deplasarea la fața locului a unui echipajul SMURD și a reprezentanților I.S.U. Hunedoara, pentru efectuarea de căutări, conform unui comunicat de presă. 

Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul polițiștilor, jandarmilor și sătenilor. În jurul orei 00.00, trupul micuțului a fost găsit în apa râului,  la aproximativ 2 km de locul în care a dispărut.

Cum s-a întâmplat totul

După culegerea primelor informații, polițiștii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă.

La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă și a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze. Trupul copilului a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.  

Polițiștii continuă  cercetările în acest caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs nefericitul incident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel