Data actualizării:
Data publicării:

Copil de trei ani, găsit mort în Dunăre

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un copil în vârstă de trei ani a fost găsit mort în apele Dunării.

Un copil de trei ani a fost descoperit înecat de către scafandrii din Tulcea și Brăila, pe brațul Sfântu Gheorghe al Dunării, la o distanță de aproape 30 de metri de locul în care a fost văzut pentru ultima dată, potrivit Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), copilul a fost dat dispărut în seara de duminică, după ce a fost văzut într-un magazin din satul Mahmudia. Dispariția sa a fost semnalată imediat la numărul de urgență 112.

În urma sesizării, a fost formată o echipă de intervenție din lucrători ai Serviciului de Investigații Criminale, Secția 1 Poliție Rurală Tulcea și Postul de Poliție Mahmudia, care au desfășurat activități de căutare pentru a găsi minorul dispărut, cu sprijinul echipelor de salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), conform anunțului IPJ.

Scafandrii de la ISU Tulcea și ISU Brăila au reușit să identifice luni cadavrul copilului în apele Dunării, la o distanță de aproximativ 30 de metri în aval față de locul în care a fost văzut ultima dată. Poliția a demarat un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vezi și: Val de tragedii pe litoral. Trei persoane au murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel