Răsturnare de situație în Brașov, după moartea copilului de trei ani călcat de mașină în curtea casei. Un minor este anchetat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
IPJ Brașov a pornit o anchetă după ce un copil de trei ani a fost accidentat mortal cu mașina în curtea casei.

Un copil de numai trei ani a fost călcat cu mașina, chiar în curtea casei. După ce în urmă cu o zi, știrile au fost că minorul a murit călcat de tatăl său, detaliile din anchetă de astăzi vin să arate că anchetat e un minor de 14 ani. Se pare că minorul de 14 ani a manevrat mașina tatălui copilului de 3 ani. Conform informațiilor transmise duminică, intenția a fost de a muta autoturismul. În acel timp, copilul de 3 ani s-ar fi rostogolit în curtea casei și a ajuns sub roțile mașinii, nefiind observat de șofer. 

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a precizat pentru DC News că autorul tragediei nu este tatăl copilului de trei ani, așa cum s-a vehiculat inițial în presă. 

”Autorul accidentului nu este tatăl copilului de trei ani. Nu vă pot spune gradul de rudenie dintre minorul de 14 ani și victimă”, a declarat Nadia Olaru pentru DC News

Tragedie la Hărman, județul Brașov

”La data de 18 iulie 2021, în jurul orei 10.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localității Hărman din județul Brașov, ar fi fost surprins și accidentat de către un autoturism.

Copilul a murit la spital

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior cadrele medicale declarând decesul persoanei în cauză.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 14 ani, ar fi manevrat un autovehicul în curtea imobilului anterior menționat, ulterior, ar fi surprins și accidentat băiatul, în vârstă de 3 ani, ce se afla în aceeași curte”, au anunțat astăzi reprezentanții IPJ Brașov. 

În cauză, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, continuă cercetările în vederea lămuririi și stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Copil de 4 ani mort în Dolj

Un copil în vârstă de 4 ani și-a pierdut viața, miercuri dimineață, într-un accident rutier produs în comuna Leu din Dolj. Miercuri dimineață, 14 iulie, un grav accident s-a produs în comuna doljeană Leu. Un copil de patru ani și-a pierdut viața, iar alți doi minori, șoferul și o femeie au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Primele informații arată că la fața locului, imediat după producerea accidentului, s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor medical, echipajul SMURD și echipaje SAJ.                          

Reprezentanții ISU Dolj au transmis că a fost găsit un copil minor încarcerat, în stop cardio respirator, doi copii cu leziuni grave, o femeie în stare de inconștientă și un bărbat conștient cu traume. Din păcate, la scurt timp, copilul inconștient și încarcerat a fost declarat decedat.

Ceilalți doi copii, de 10 și 11 ani, conducătorul auto și o femeie de 32 de ani, au fost transportați la UPU Craiova.                  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel