Copil de doi ani, dispărut la Sâmbotin, județul Gorj. Forțe impresionante au fost mobilizate - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Copil de doi ani, dispărut la Sâmbotin, județul Gorj. Forțe impresionante au fost mobilizate. Foto: ISU Gorj.
Copil de doi ani, dispărut la Sâmbotin, județul Gorj. Forțe impresionante au fost mobilizate. Foto: ISU Gorj.
Un minor dat dispărut într-un sat din Gorj este căutat în această seară de câteva zeci de forțe de ordine și localnici. 

UPDATE: Copilul în vârstă de doi ani, care a fost dat dispărut în jurul orei 17,00 de către bunicii săi, a fost găsit teafăr la aproximativ doi kilometri de casă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, scrie Agerpres. 

Potrivit acestuia, minorul a fost găsit de unul dintre poliţişti, fiind preluat ulterior de un echipaj medical pentru îngrijiri medicale, având în vedere orele petrecute în frig.

- Știrea inițială - 

Autoritățile din Gorj au fost alertate în această după-amiază cu privire la dispariția unui copil care are numai doi ani și jumătate. Căutările au loc în comuna Schela, satul Sâmbotin, a anunțat ISU Gorj. 

La fața locului intervin echipe de căutare-salvare, inclusiv scafandrii, dar și un câine de căutare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și Salvamont.

”Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul Serviciului Public Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea si salvarea unui copil de 2 ani dispărut într-o regiune împădurita din zona submontana a masivului Vâlcan. Alături de salvamontiști intervine și Recco câinele de căutare-salvare al serviciului Salvamont Gorj. Salvamontiștii participa ca resursă de sprijin alături de polițiști, pompieri și localnici”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Salvamont România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel