Un copil de 7 ani, legat de un stâlp de pe acoperișul casei și uns cu miere pentru a atrage albinele și țânțarii, ca pedeapsă pentru că a furat. FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Copil de 7 ani, legat de stâlp și uns cu miere / Foto: Pixabay
Copil de 7 ani, legat de stâlp și uns cu miere / Foto: Pixabay
Pedeapsă cruntă pentru un copil care a furat. A fost legat   de un stâlp și uns cu miere pentru a atrage albinele și țânțarii.

Un copil de 7 ani din Egipt a trecut prin chinuri imaginabile. Călăul este chiar tatăl său. Bărbatul și-a torturat cumplit fiul, după ce a aflat că acesta a furat. Totul după ce un vecin a venit și i-a spus că băiatul ar fi sustras ceva. Drept pedeapsă, individul l-a urcat pe copil pe acoperișul casei, apoi l-a legat cu sfori de un stâlp din lemn, l-a uns cu miere și l-a lăsat să fie înțepat de albine și de țânțari, scrie Daily Mail. Cazul șocant a avut loc marți, 25 mai, în regiunea egipteană Qalyubia.

În spațiul public a apărut o fotografie în micuțul Muhammad D. apare întins pe podea cu mâinile legate de un stâlp de lemn, în timp ce sute de insectele roiesc în jurul lui. Copilul avea mai multe pete pe piele, semn că a fost înţepat de albine și de țânțari în repetate rânduri. Deocamdată, nu se știe cât timp a stat copilul pe acoperișul casei. Cert este că micuțul a fost găsit într-o stare „deplorabilă” de către autorități. El a fost transportat de urgență la spital, iar acum se află sub supravegherea medicilor.

Șocant este și faptul că mama sa ar fi asistat la aceste scene. Știa ce s-a întâmplat, dar i-a fost frică să apeleze la poliție imediat. Bărbatul ar fi bătut-o și pe ea în repetate rânduri. Femeia, în vârstă de 29 de ani a reușit să facă mai multe fotografii. Acum, pozele respective sunt folosite de autoritățile egiptene împotriva bărbatului. Mama a mărturisit că nu este prima oară când micuțul este torturat de către tatăl său. Individul de 34 de ani și-ar fi lăsat fiul fără hrană pentru perioade lungi de timp. Agresorul a fost reținut și riscă acum ani grei de pușcărie.

VEZI ȘI: O femeie și-ar fi ucis copiii, în Maramureș. Cel mai mic avea patru luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel