Copil de 2 ani, pasionat de design interior. Și-a comandat mobilă de aproape 2 mii de dolari. Reacția părinților
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Copil de 2 ani, pasionat de design interior. Și-a comandat mobilă de aproape 2 mii de dolari. Reacția părinților / Foto: Pixabay
Copil de 2 ani, pasionat de design interior. Și-a comandat mobilă de aproape 2 mii de dolari. Reacția părinților / Foto: Pixabay
Un copil de doi ani a comandat online piese de mobilier în valoare de aproape 2 mii de dolari.

Părinții din ziua de azi își lasă adesea copii singuri pe telefon, iar asta poate fi o alegere greșită. O demonstrează și cazul unor părinți din New Jersey. Scăpat din ochi, un băiețel de nici 2 ani da comandat online scaune în valoare de două mii de dolari, transmite Pro TV.

Părinții lui au fost șocați atunci când s-au trezit cu obiectele de mobilier livrate la ușă. Inițial nu au înțeles despre ce este vorba, fiind siguri că ei nu au comandat scaune de atâția bani. Ulterior au găsit făptașul. Se pare că mama copilului pusese mai multe scaune în coșul virtual, cu gândul să aleagă ulterior dintre modelele care i-au plăcut mai mult. Între timp, telefonul ei a ajuns pe mâna copilului care a finalizat comanda, doar cu un click.

Isprava unui copil de 3 ani din Focșani. Și-a încuiat BUNICA pe BALCON și era foarte fericit. Pompieri: Am fost întâmpinați cu aplauze

Vă mai aduceți aminte cazul de la Focșani care a adus zâmbete pe fețele multora? Un copil de 3 ani din municipiul Focșani a pus în alertă pompierii militari, în luna februarie a anului trecut, după ce a blocat ușa balconului, situat la etajul al treilea, în care se afla bunica sa.

Se pare că micuțul era foarte fericit de isprava sa. Deși bunica sa, înghețată de frig pe balcon, l-a rugat în repetate rânduri să deschidă ușa și să o lase în apartament, copilul a refuzat cu încăpățânare. S-au alertat și vecinii, care au sunat-o pe mama copilului pentru a o anunța că micuțul este singur în apartament și bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig. Mama a sunat la 112 și a chemat pompierii.

"Întâmplarea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:40, pe str. Diviziei din municipiul Focșani. Emoțiile bunicii au început să crească în momentul în care a văzut că nu reușește, sub nici un chip, să-l facă pe nepot să deschidă ușa. Între timp, vecinii au anunțat mămica, ce lucrează la o florărie din apropiere, despre cele întâmplate. Femeia a venit într-un suflet, dar nu a reușit să descuie ușa de acces în apartament, deoarece era blocată din interior. Îngrijorată de faptul că micuțul este singur în apartament și bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig, mămica a sunat la 112 și a chemat pompierii.", au precizat atunci reprezentanții ISU Vrancea. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel