Copil de 11 ani, găsit în COMĂ pe marginea drumului
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels
Un copil în vărstâ de 11 ani a fost găsit pe marginea unui drum dintr-o comună ieşeană în comă. 

Potrivit ISU Iași, autoritățile au fost alertate prin apel la 112 cu privire la faptul că un copil este inconștient într-un șanț din comuna Deleni.

La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Băiatul de 11 ani a fost găsit în comă și șoc traumatic. Acesta a fost probabil lovit de o mașină, cred reprezentanții ISU.

Copilul a fost intubat, ventilat mecanic, încălzit și dus la Spitalul Sfânta Maria.

Potrivit medicilor, prognosticul este rezervat. A fost anunțată și poliția, scrie Mediafax.

Tânăr găsit inconştient în Vrancea, tot pe marginea drumului, la începutul anului 

Conform IPJ Vrancea, la numărul de urgenţă 112 a fost semnalat faptul că pe Drumul Naţional 24 Tişiţa - Doaga se află un bărbat căzut în afara părţii carosabile şi că acesta este inconştient.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie care au identificat persoana respectivă ca fiind un bărbat de aproximativ 27 de ani, din Tecuci. Din nefericire, acesta a decedat la spital, precizează sursa menţionată.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

"Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal deschis în cauză cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzute de art.192 Cod Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani", a mai anunţat IPJ Vrancea, conform Agerpres. VEZI MAI MULTE AICI

La jumătatea lunii, o femeie din Vrancea a fost găsită inconştientă într-o parcare 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă după ce o femeie de 56 de ani, din Odobeşti, găsită inconştientă într-o parcare din localitate, a decedat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, specialişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, precum şi un echipaj medical. Din păcate, femeia de 56 de ani, din Odobeşti, a decedat la spital", a precizat IPJ Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel