Copil de 11 ani, dispărut de acasă acum 5 luni, găsit îngropat în beton. Doi bărbați, reținuți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Copil de 11 ani, dispărut de acasă acum 5 luni, găsit îngropat în beton / Foto: Pixabay
Copil de 11 ani, dispărut de acasă acum 5 luni, găsit îngropat în beton / Foto: Pixabay
Un copil de 11 ani care dispărut de acasă acum 5 luni a fost găsit îngropat în beton.

Un copil în vârstă de 11 ani care a fost răpit dintr-un sat din Ucraina acum 5 luni, a fost găsit mort într-o localitate învecinată, scrie Obozrevatel.

Maxim Samofalov a fost dat dispărut la sfârșitul lunii august. El se afla în grija bunicii sale ultima dată când a fost văzut. Femeia a observat că băiatul lipsește și inițial a crezut că acesta a fugit de acasă, așa cum s-a întâmplat de mai multe ori și spera să se întoarcă. Totuși, despre dispariția sa, autoritățile au aflat abia în luna septembrie. De atunci, zeci de polițiști și voluntari l-au căutat pe copil, în speranța că acesta va fi găsit viu. Din păcate, pe 17 ianuarie au făcut o descoperire tragică. Anchetatorii care investigau cazul au primit noi informații care i-au condus într-un sat învecinat celui în care locuia Maxim. Acolo au găsit cadavrul băiatului îngropat în subsolul unei gospodării.

VEZI ȘI: Doi adolescenți, dispăruți în urmă cu 21 de ani, găsiți pe fundul unui râu. Un youtuber a deslușit misterul - VIDEO

Detalii șocante

Potrivit anchetatorilor, băiatul de 11 ani a fost ținut în subsolul casei timp de două săptămâni după răpire. Deocamdată nu există date despre rezultatele unui examen medico-legal, așa că nu se știe exact cum a murit copilul.

”Ucigașii au îngropat cadavrul la doi metri sub pământ, apoi au umplut subsolul cu beton pentru a-și acoperi urmele”, a declarat o sursă pentru Obozrevatel.

Doi suspecți au fost arestați pe 17 ianuarie. Cei doi bărbați, de 25 și 45 de ani mai au condamnări anterioare. Primul pentru furt, iar al doilea a petrecut 9 ani după gratii, după ce a fost găsit vinovat de atac cu armă și viol. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare pe viață. Nu este clar încă de ce a fost răpit copilul de 11 ani.

Familia copilului era în atenția poliției din 2020

Pentru că băiatul mai dispăruse de acasă, această familie a intrat în atenția poliției în 2020.

”În ianuarie, o persoană a sunat la 102 și a spus că un copil mic merge singur pe stradă, fără părinți. În mai au fost încă două semnale, iar în iulie, oamenii legii au observat copilul în stația de autobuz: Maxim. a explicat că a vrut să meargă la mare, dar a întârziat la microbuz. Polițiștii au anulat de două ori materialele cazului și de două ori au întocmit protocoale administrative.”, a declarat aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel