Copil, BĂTUT cu bestialitate de mai mulți tineri, în Vaslui. "Dă-i, băi. Dă-i în cap. Ține-l!" Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional. VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Imagini revoltătoare din Vaslui. Un elev de clasa a VI-a a fost filmat în timp ce este bătut cu bestialitate de alți adolescenți.

Imaginile violente au fost publicate pe contul de Instagram StopBully.ro, în postare menționându-se că scenele au fost surprinse în municipiul Huși, din județul Vaslui. În filmare apar mai mulți adolescenți care se încurajează unii pe alții să lovească un băiat căzut la pământ. Mai mult, unul dintre agresori strigă de mai multe ori către ceilalți să-l lovească pe băiat în cap. "Dă-i băi. Dă-i! Dă-i în cap. Ține-l. Dă-i!", spune unul dintre agresori, în timp ce ceilalți îl lovesc pe copil cu picioarele. Bătaia a fost atât de brutală, încât elevul de clasa a VI-a a rămas inconștient la pământ. În loc să cheme o ambulanță, agresorii se îndeamnă să plece acasă. "Gata mă, hai acasă.", se aude pe filmare.

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a declanșat o anchetă în urma apariției acestor imagini, transmite România TV. A fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar oamenii legii încearcă să îi identifice pe agresori. Aceștia ar fi elevi de clasa a VIII-a și a IX-a.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de O Românie mai bună❗️ (@stopbullyro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel