Urmărește emisiunea live
Copiii sunt mereu sinceri. La fel ca Tedi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
https://www.facebook.com/rotedi
https://www.facebook.com/rotedi

Sinceritatea. O trăsătură apreciată. Însă a fi sincer cu cineva nu aduce întotdeauna confort: poti să spui ceva ce celălalt nu vrea să audă, să vadă sau să înțeleagă.

Copiii sunt cei care ne pot da lecții despre sinceritate. De la ei putem învăța CUM să spunem ce gândim și ce simțim. Copiii spun lucrurilor pe nume, niciodată cu răutate, ei nu au intenții ascunse. Sunt doar spontani și, în esență, bine intenționați: ”ce urât îți stă părul!” înseamnă că ar fi cazul să mergem la oglindă și să ne aranjăm puțin. Ca să arătăm mai bine. Nu asta vrem?

După ce am (re)învățat de la cei mici cum să fim sinceri, noi, adulții mai putem decide CÂND să fim sinceri. Ei sunt spontani, noi suntem raționali. Doar avem atâta experiență de viață, nu? Așteaptă sau creează momentul potrivit și spune-ți calm părerea, folosind  un ton prietenos. Trebuie să mănânci tot ca să nu se supere mama-soacră? Adu-ți aminte că sunt puține lucruri care ”trebuie” și doar pe acelea să îți concentrezi energia. Restul pot fi asumate, cu sinceritate.

Tedi. 100% natural. Pe cuvânt.

La fel ca cei mici, Tedi iubește sinceritatea. Pe cuvânt că Tedi 100% 300 ml sticlă și Tedi Mousse au 100% conținut de fruct. Și că nu au zahăr adăugat. Ce poate fi mai delicios, mai sănătos și mai potrivit pentru copilul tău?

Cu siguranță cel mic va îndrăgi gustul merelor din Tedi 100% și combinațiile de fructe din Tedi Mousse: banane-mere-morcovi, piersici-mere-morcovi-banane, căpșuni-mere-banane-morcovi. Un gust delicios și, mai ales, sincer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel