Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 13 noi, 16:56
Copac căzut pe carosabil, pe DN1. Trafic îngreunat
copac-taiat
Traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN1, pe Valea Prahovei, la această oră, ca urmare a căderii unui copac pe carosabil.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza prăbușirii unui arbore pe carosabil, circulația rutieră pe DN1 Brașov – Ploiești se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la limita județului Brașov cu județul Prahova. Nu s-au înregistrat victime.

Reamintim că zona montană a judeţului Prahova se află sub o avertizare tip cod roşu de vânt puternic. Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Prahova recomandă cetățenilor, ca pe timpul manifestării acestor fenomene meteorologice, să nu se deplaseze în apropierea copacilor, a panourilor publicitare sau a clădirilor aflate în construcție sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt.

De asemenea, cetățenii trebuie să întrerupă orice activitate în aer liber, să se adăpostească în locuințe sau în alte spații care le asigură protecția, să închidă ușile și ferestrele și să deconecteze aparatele şi echipamentele electrice. Pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autovehiculelor se va realiza în zone ferite, la distanță sigură față de copaci sau stâlpi de electricitate.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro