Contre între Gică Popescu și Giovanni Becali: Habar nu are. Își dă cu părerea
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gică Popescu și Giovanni Becali s-au contract pe un subiect în care a fost implicat Gică Hagi, bunul prieten al lui Gică Popescu.

Cunoscutul impresar Giovanni Becali s-a arătat convins că Gică Hagi va reveni ca antrenor la Viitorul, însă Gică Popescu îl contrazice. În prezent Viitorul e antrenată de Mircea Rednic.

„Nu are de unde să știe Giovanni Becali ce e la Viitorul. Își dă cu părerea, dar nu știe nimic din ce e la club. Noi ne dorim să intrăm în play-off, chiar dacă este foarte greu. Trebuie să câștigăm toate meciurile până la final, e un obiectiv măreț. Eram cu Mircea și cu toți discutam, noi aici mereu ne propunem lucruri îndrăznețe. Avem nevoie de 5 victorii. De asta e fotbalul frumos, pentru că e imprevizibil.

Noi nu am făcut niciodată comentarii negative despre Mircea! Eu nu am vorbit imediat după meci cu el, pentru că obișnuiesc să las o zi ca lucrurile să se așeze, să nu fie la cald. O să îi spun că acele declarații pe care le-a dat nu fac bine clubului. Ce vreau să fie clar este că nu separăm partea tehnică de cea administrativă, suntem în aceeași oală. Eu sunt căpitan de vas, dacă nu merg lucrurile bine, îmi asum”, a spus Gică Popescu, pentru Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel