Contre în PDL pe tema funcției lui Boc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Videanu
Videanu

La scurtă vreme după ce Vicepreședintele PDL, unul dintre cei la care Băsescu făcea aluzie în timpul discuției cu parlamentarii portocalii, a declarat că funcţia de premier ar trebui delimitată de cea de şef de partid în perspectiva alegerilor interne care vor avea loc la PDL. "Conjunctural, delimitarea funcţiei de premier de cea de şef de partid cred că ar fi o variantă bună, pentru că a fost o perioadă de guvernare grea.

Până când populaţia va conştientiza că acestea erau măsurile corecte, va mai trece o perioadă de timp. Din păcate, turul electoral este o dată la patru ani. Populaţia nu aşteaptă să conştientizeze că au fost măsuri corecte", a declarat Videanu.

Practic, el cere fie schimbarea lui Emil Boc de la șefia PDL, fie din poziția de șef al Executivului, la numai două zile după ce Sorin Frunzăverde și-a declarat intenția de a candida la președinția PDL. Premierul în funcție s-a remarcat ca un docil executant al indicațiilor de la Cotroceni, iar atacarea sa ar echivala cu un atac la președintele de facto al partidului, Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel