Contract prenupțial. Astrolog: Te va ușura de tot! Aviz amatorilor!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Divorț
Divorț
Daniela Simulescu, astrolog, a explicat, în contextul unui divorț, când nu există termenul de „înțelegere”.

„Dacă te pregătești intens să devii ca Jeff Bezos și te căsătorești pe parcurs cu o nativă Berbec cu Luna/Mercur/Venus/Marte în Taur (ca MacKenzie Bezos, viitoarea fosta soție a celui mai bogat om din istorie sau mai bine zis ca viitoarea femeie ffffff foarte bogată) fără să ai în vedere un contract prenupțial/o înțelegere financiară, ei bine, te compătimesc. Pe Berbeaca aia o să o doară undeva. La divorț, ea va dori tot și nu se va lăsa până nu va obține asta.

Pentru o nativă cu aspectele sus menționate nu există termenul de "înțelegere". Te va ușura de tot! Aviz amatorilor!”, a scris, vineri seară, Daniela Simulescu pe rețeaua de socializare Facebook.

Cum va fi în 2019

Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DCNews, a explicat cum va fi Noul An pentru România. „Mercur progresat (gândirea și comunicarea) încă face conjuncție cu Marte progresat (curajul, acțiunea), în Berbec, pentru o lungă perioadă", a spus astrologul, explicând că „asta va duce la un popor care comunică fără a gândi, la a arunca declarații în fugă doar pentru a impresiona". „Nu ne va conveni absolut nimic și vom verbaliza non-stop", a adăugat Daniela Simulescu. Totodată, a vorbit și despre tranzite, mișcările planetelor, în astrograma natală a României. „Pe durata întregului an, Jupiter (considerat Marele Benefic) se va afla în Săgetător, în casa 10. Jupiter se află în domiciliu, în Săgetător, si va amplifica din plin dorința de expansiune, relațiile internaționale, călătoriile, nevoia de a avea o justiție independentă. Casa 10 este cea a președintelui, a guvernului, a prim ministrului, a reputației și a succesului țării. După cum bine știm, România deține în 2019 președinția Consiliului Europei, deci tranzitul își face deja efectul. Doar că Jupiter va face careu cu Neptun din Pești, ceea ce va duce la momente de confuzie, la capcana de a ne crede mai puternici decât suntem, și de aici dorința de a ne implica în proiecte serioase, fără a avea expertiza necesară. În plus, lui Jupiter în Săgetător îi plac foarte mult lucrurile făcute corect, în baza justiției, și orice derapaj va avea o amploare nebănuită. Președintele va fi mult mai vocal, ținând cont că vom avea și alegeri prezidențiale, unde statistic, nu se întrevăd schimbări majore.

Un alt tranzit foarte important este cel al lui Saturn (teste, restricții, blocaje) peste Marte din Capricorn, în casa 11, a Parlamentului, a protestelor, dar și a grupărilor/organizațiilor. Ceea se înseamnă că ne vom confrunta cu blocaje în a legifera așa cum își doresc parlamentarii și senatorii", a precizat astrologul. Articolul complet, AICI.

VEZI ȘI: 

Cioloș strigă „PSD, ciuma roșie", dar face gesturi tandre cu Dăncilă - VIDEO viral

Badea-Dragnea: La Antena 3 părerile sunt împărțite. Nu suntem unitate militară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel