Urmărește emisiunea live
Contra, mesaj înainte de confruntarea FCSB - Dinamo
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Antrenorul formaţiei Dinamo, Cosmin Contra, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că FCSB ae un lot numeros şi valoros şi va reuşi să alinieze la derby o echipă competitivă în ciuda faptului că se confruntă deocamdată cu mai multe cazuri de coronavirus.

"Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Abia aşteptăm să vină ora jocului şi să ne ridicăm la înălţimea unui derby. Asta e dorinţa noastră, şi să continuăm să jucăm bine, să avem rezultate. Întâlnim o formaţie foarte bună din punctul meu de vedere, cu lotul cel mai valoros din România. Chiar dacă a avut probleme în ultimul timp, extrasportive, eu cred că cu lotul pe care îl are FCSB va alinia o echipă competitivă. Are jucători foarte buni, de aia trebuie să fim pregătiţi, să fim la înălţimea lor şi să demonstrăm că suntem pe drumul cel bun.

Eu cred că va fi un meci foarte echilibrat şi fiecare echipă va avea şanse să înscrie. Cred că micile detalii vor face diferenţa, cine va fi mai inspirat în preajma porţii cred că va avea câştig de cauză. Sper ca după ce noi nu am fost atât de inspiraţi la meciul cu UTA să fim mâine mai inspiraţi şi să câştigăm. Mă aştept că mâine seară atacanţii să spargă gheaţa", a declarat Contra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel