Data publicării:

Containerele din Arad, furate de hoți. În replică au fost montate camere video, dar și acestea au fost furate

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Furturile frecvente de containere au provocat măsuri de securitate sporite în Arad, mai întâi prin legarea cu lanțul și apoi prin montarea de camere. Problema e că hoții fură acum atât lanțurile, cât și camerele video.

În județul Arad, mai multe containere de gunoi amplasate în parcările de pe drumurile naționale au fost furate, ceea ce a determinat autoritățile să ia măsuri suplimentare de securitate. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara au anunțat joi, pe pagina oficială de Facebook a instituției, că din cele 16 containere amplasate de la începutul anului, șase au fost furate .

Din categoria ‘Așa nu!’… Se fură containerele de gunoi amplasate în parcările de pe drumurile naționale din județul Arad! Pe mai multe drumuri naționale intens circulate din județul Arad au fost amplasate, de la începutul anului, 16 tomberoane de dimensiuni mai mari. Până astăzi, au rezistat 10 dintre containere, 6 fiind furate”, se arată în comunicatul DRDP .

În urma acestor incidente, instituția a depus sesizări la posturile de poliție din Șimand, Petriș și Săvârșin. La recomandarea polițiștilor, s-a încercat securizarea containerelor cu lanțuri, însă hoții au încercat să taie și aceste lanțuri. „O nouă tentativă de furt a fost împiedicată, lanțul fiind doar parțial tăiat,” au declarat reprezentanții DRDP, care au decis să instaleze camere video în 22 de parcări din aria de administrare a DRDP Timișoara.

În unele parcări au fost instalați stâlpi pentru montarea camerelor de supraveghere video, însă unul dintre stâlpi a fost deja furat. „Am pregătit unele parcări pentru a se monta camerele pe stâlp. Și, surpriză… un stâlp deja a fost furat,” se plâng reprezentanții DRDP .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel