Cont de Facebook, blocat după un mesaj privind cancerul
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook a suspendat contul unui bărbat a cărei soție a murit din cauza cancerului de col uterin. Decizia ar fi fost luată ca urmare a unei "activități suspecte" în jurul postării sale care devenise virală, conform The Independent.

În urmă cu câteva zile, Elliott a publicat pe rețeaua de socializare un mesaj despre soția sa, care a decedat din cauza cancerului de col uterin la începutul acestui an. Acesta i-a îndemnat pe oameni să sporească gradul de conștientizare cu privire la importanța analizelor pe care trebuie să le facă femeile. De asemenea, el a împărtășit fotografiile soției sale înainte și după diagnosticul primit pentru a arăta impactul devastator pe care îl poate avea cancerul de col uterin.

Postarea sa a fost distribuită de peste 30.000 de ori. Cu câteva zile în urmă, Facebook a dezactivat contul bărbatului ca urmare a atenției pe care a primit-o online. "Contul meu a fost suspendat sâmbătă dimineață din cauza unei activități suspecte și ca o procedură de securitate", a declarat bărbatul pentru The Independent.

"Mi s-a cerut să trimit o altă fotografie de-a mea pentru a-mi confirma identitatea, ceea ce am făcut. În timp ce contul meu a fost revizuit, nimeni nu a putut să mă contacteze sau să-mi vadă postarea", a adăugat acesta. După o perioadă scurtă, contul său de Facebook a fost reactivat.

[citeste si]

"Nu pot decât să presupun că s-a întâmplat din cauza numărului de mesaje trimise în sprijinul scopului meu de a crește gradul de conștientizare a cancerului de col uterin", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel