Constantin Toma: Descentralizarea e obligatorie! Modelul ”totul de la București” ne-a adus pe ultimele locuri în UE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Toma
Toma
Constantin Toma, primarul Buzăului, a participat la Gala Premiilor Asociației Municipiilor din România (AMR).

Edilul a primit pentru Buzău Premiul Special pentru proiectul de Centenar și nominalizarea în topul primelor 3 orașe în ceea ce privește curățenia și gestionarea deșeurilor.

De asemenea, Constantin Toma a subliniat că descentralizarea este obligatorie pentru că actualul model de dezvoltare al României "totul la București" ne-a dus pe ultimile două locuri în U.E.

”Aseară 12 noiembrie 2018 a avut loc la Ateneul Român Gala Premiilor Asociației Municipiilor din România (AMR), după ce în prealabil timp de o oră la Hotel Hilton Palace a avut loc o întâlnire a primarilor de municipii cu Președintele României Klaus Johannis.

În cuvântul meu am subliniat că descentralizarea este obligatorie pentru că actualul model de dezvoltare al României "totul la București" ne-a dus pe ultimile două locuri în U.E. iar migrația românilor de aproximativ 30% este cea mai mare pe timp de pace din istoria omenirii.

În cadrul Galei, Buzăul a obținut Premiul Special pentru proiectul de Centenar și nominalizarea în topul primelor 3 orașe în ceea ce privește curățenia și gestionarea deșeurilor.

Mulțumesc tuturor buzoienilor pentru implicare și îi asigur că Primăria va face tot ceea ce este posibil în transformarea Buzăului într-un adevărat "ORAȘ MAGNET"!”, a fost mesajul lui Constantin Toma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel