Constantin Rădulescu, preşedinte CJ Vâlcea: Cred în forţa binelui. Nu vă fie frică de ziua de mâine!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a acordat un interviu în care a oferit detalii poate mai puţin ştiute despre cariera sa,  activitatea în administraţia publică dar şi despre viaţa personală. 

Muncește de la 17 ani și cariera sa profesională a început în mediul privat. „Aveam o mică afacere de familie, iar apoi am ocupat funcția de director în conducerea unei companii care avea, la un moment dat, peste 1200 de angajați. Am fost unul dintre cei care au contribuit la construcția acelei companii”, a povestit Constantin Rădulescu pentru Qmagazine.ro.

Are o experiență de 20 de ani în administrație, la toate nivelurile, a fost consilier municipal, dar și consilier județean. Este licențiat al ASE București, absolvent al Universității „Constantin Brâncoveanu”, are un master în business-management și unul în securitate și siguranță națională.

„Cred în forţa binelui. Cred că Dumnezeu a pus în fiecare dintre noi câte o scânteie pe care nu avem dreptul să o folosim pentru a face rău. Le spun tuturor celor pe care îi întâlnesc să nu le fie frică de ziua de mâine, pentru că Dumnezeu este deja acolo. Şi mai spun că tot ce am făcut şi voi face, de acum înainte, este şi va fi cu voia Lui şi cu ajutorul oamenilor”, afirmă preşedintele CJ Vâlcea.

Citeşte tot ceea ce au aflat cei de la Qmagazine despre Constantin Rădulescu, aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel