Constantin Andronache, numit director general al AFER
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Constantin Andronache a fost numit director general al Autorităţii Feroviare Române (AFER).

Așadar, Constantin Andronache a fost numit, începând de joi, director general al Autorităţii Feroviare Române (AFER), au declarat, pentru Agerpres, surse din domeniul feroviar. Acesta a fost numit prin Ordinul ministrului Transporturilor 329/15 martie 2018, care intră în vigoare de joi.

Constantin Andronache a fost şef al Departamentului Certificare Subsisteme Structurale şi Vehicule în ONFR (Organismul Notificat Feroviar Român - ONFR). 'După mandatul de anul trecut al lui Victor Badea, care a plecat prin demisie în urma unui miting organizat de angajaţii AFER în faţa Ministerului Transporturilor, directorii generali ai instituţiei sunt schimbaţi tot mai des, ceea ce afectează funcţionarea corectă a AFER', au precizat sursele citate.

Pe cine înlocuiește

Constantin Andronache îl înlocuieşte în funcţie pe Marin Preda, care fusese numit director interimar al AFER în data de 21 noiembrie 2017. Preda l-a înlocuit în funcţie pe Dan Bistreanu, care a fost numit şef al AFER în data de 9 octombrie, după demisia lui Victor Badea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel