Data publicării:

Constanţa: Concurs de fotografii organizat de municipalitate referitor la realizarea unui calendar pentru anul 2020

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
Reprezentanţii Primăriei Constanţa au lansat vineri concursul "Fotografii istoriei", ce se va desfăşura în perioada 25 octombrie - 8 noiembrie, la care este invitat să participe orice cetăţean pasionat de fotografie, prin postarea pe pagina de Facebook a instituţiei a celor mai bune imagini cu clădiri din zona veche a oraşului.

Potrivit municipalităţii, cele mai reuşite 12 instantanee ale clădirilor din Zona Peninsulară vor fi folosite la realizarea unui calendar pentru anul 2020, scrie Agerpres.

"Imortalizează centrul vechi şi participă la un concurs inedit lansat de Primăria Municipiului Constanţa! Cele mai reuşite 12 instantanee cu elemente de detaliu ale clădirilor din inima Constanţei, Zona Peninsulară, vor putea fi admirate într-un calendar on-line pentru anul 2020, în care vor fi punctate toate evenimentele importante pe care oraşul nostru le desfăşoară în cadrul proiectului european ALT/BAU - Transfer Networks Alternative Building Activation Units, program care urmăreşte identificarea unor soluţii pentru salvarea clădirilor de patrimoniu degradate din centrul vechi", a anunţat, printr-un comunicat de presă, Primăria Constanţa.

După postarea fotografiilor pe pagina de Facebook a administraţiei locale, vor fi selectate imaginile care vor primi cel mai mare număr de like-uri din partea utilizatorilor reţelei de socializare.

"Regulamentul este simplu. Orice pasionat de fotografie este invitat să posteze poza pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Constanţa, la secţiunea dedicată acestui concurs, iar clasamentul se va face în funcţie de numărul de like-uri. Aşadar, de astăzi, lăsaţi-vă purtaţi de imaginaţie pe străzile cu parfum de istorie din centrul vechi şi surprindeţi cele mai frumoase fotografii. Cele 12 fotografii din care va fi realizat calendarul vor fi selectate în funcţie de numărul de aprecieri! Concursul se desfăşoară în perioada 25 octombrie - 8 noiembrie, iar fotografiile postate trebuie să aibă o rezoluţie de minimum 6 MB", a transmis Primăria Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel