Constanţa Coffee Break, proiectul prin care autoritățile atrag turiștii la activități ”antrenante”
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook / Primăria Constanța
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook / Primăria Constanța
Zile de răsfăţ în centrul Constanţei! Autoritățile au organizat o serie de eveniment pentru a-i atrage pe turiști. 

Se anunţă un weekend bogat în evenimente la Constanța. De sâmbătă dimineaţă şi până duminică, la ora 23:00, bulevardul Tomis prinde viaţă prin proiectul "Constanţa Coffee Break".

Constănţenii şi turiştii pot participa la activităţi ”antrenante”, au anunțat autoritățile locale.

Programul evenimentelor 



”Sâmbătă seara, de la ora 19:00, ne antrenăm alături de instructorii de la The BOX - Fitness. Lecţiile sunt gratuite pentru toţi participanţii. De la ora 20:00, asistăm la o demonstraţie de street dance în compania coregrafilor de la Joy2Dance.

Duminică seara, de la ora 19:00, Ansamblul de dansuri armâneşti "IHOLU" al Comunitatii Armâne din Romania, Filiala Constanţa, aflat sub coordonarea coregrafului Mirela Goga va crea o atmosferă de neuitat. Spectacolul multietnicităţii va fi întreţinut apoi de Ansamblu de dansuri "Elpis" al Comunităţii Elene Constanţa, coordonator Teodora Constantin.

Duminică, de la ora 19:30, Alex Filip& Sharks Gym ne introduc în lumea kickboxing-ului. Asistăm la un antrenament urban, plin de energie, pentru toate vârstele, condus de un mare campion naţional iar de la ora 20:00, descoperim secretele gătitului de la un bucătar profesionist. Chef Flavius Afilipoaie de la Restaurant Don Corleone prezintă un show culinar live pe bulevardul Tomis, cu preparate din peşte şi fructe de mare”, se arată într-un comunicat de presă. 

Special pentru iubitorii de sport



Atât sâmbătă, cât şi duminică, începând cu ora 18:00, spaţiul generos de pe bulevardul Tomis este deschis pentru iubitorii de sport. Terenul va fi liber pentru cei care doresc să joace baschet şi badminton.

Iar surprizele nu se opresc aici. Începând de sâmbătă şi până la începutul lunii septembrie, Parcul Arheologic devine destinaţia perfectă pentru iubitorii de lectură. 400 de titluri vor fi expuse în cadrul festivalului "Constanţa citeşte".

Nu vor lipsi din program momentele artistice

Sâmbătă, de la ora 19:00, ne întâlnim cu elevii Colegiului Naţional de Arte "Regina Maria" Constanţa care vor susţine un concert. Recitalul de poezie - "Poezia muzicii şi muzicalitatea poeziei" va crea atmosfera potrivită pentru o seară de lectură.

Duminică, de la ora 19:00, constănţenii sunt aşteptaţi la piesa de teatru "Plata Birului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel