Fost consilier de stat, vânzător la taraba cu petarde și artificii - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Dana Varga
Dana Varga
Fostul consilier de stat Dana Varga pare să se fi „reprofilat”, după ce a fost eliberată din funcție. Ex-consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă pe probleme care țin de minoritatea romă, Varga a fost fotografiată, recent, într-o ipostază uluitoare. Fostul demnitar vindea, la tarabă, petarde, artificii și alte acareturi asurzitoare.

"Să muncești nu este un lucru rușinos. E un lucru rușinos să cerșești și să ceri respect, cum fac ăia de la Partidul romilor. Fiul meu a avut un punct de lucru legal, autorizat, din cauza presiunii făcute de președinții care sunt plătiți din bani publici de la Partidul romilor, fiul meu a fost amenințat că ar trebui să plătească taxă de protecție. 

Trăim în România și clanurile conduc cu nesimțirea, cu bani publici. Asta e problema!", a declarat Dana Varga într-o intervenție la România TV. 

În 6 noiembrie 2019, Dana Varga a fost eliberată, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al guvernului. Anterior, demnitarul fusese implicat într-un episod controversat, după ce a publicat, pe pagina de Facebook, o fotografie în care președintele Klaus Iohannis era comparat cu dictatorul nazist Adolf Hitler.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel