Consiliera lui Trump, cină cu Vladimir Putin. A fost marcată de MIROSUL ciudat al președintelui rus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Vladimir Putin nu este sigur încă dacă va participa la summitul G20 de luna viitoare / Foto: Kremlin.ru
Vladimir Putin nu este sigur încă dacă va participa la summitul G20 de luna viitoare / Foto: Kremlin.ru
Fosta consilieră a președintelui Donald Trump  spune că a fost marcată de mirosul ciudat al lui Vladimir Putin.

Fiona Hill, consilieră pentru Rusia a fostului președinte american Donald Trump, a povestit cum a fost să stea lângă președintele rus Vladimir Putin la o cină. Aceasta a remarcat mirosul  pe care îl emana liderul de la Kremlin, scrie Business Insider.

Hill a făcut mărturisirile în cadrul programului „Desert Island Discs” al BBC Sounds, în timpul căruia a povestit experiența ei de a fi așezată la o distanță mică față de liderul rus.

„I-am observat costumele, foarte fin croite, felul în care o mică venă îi pulsa încontinuu pe partea stângă a feței”, a spus Hill în emisiunea difuzată pe 8 mai.

Putin ar avea nevoie de ochelari

În plus, Fiona Hill a mai observat că Putin purta un „ceas foarte scump” și a spus că acesta ar avea nevoie de ochelari, pentru că a folosit cartoane cu cuvinte scrise cu litere uriașe.

„Le-am putut citi pe toate, cărți care îi spuneau cine este, cine și ce ar trebui să spună și lucruri de genul acesta”, și-a amintit ea.

De ce consiliera lui Trump a remarcat mirosul lui Putin



Hill a mai observat că Putin „nu a mâncat și nu a băut nimic” în timpul mesei. Mai presus de toate, însă, Hill a mai spus că a i-a atras atenția mirosul liderului rus.

„Îmi dau seama că sună cu adevărat bizar, dar am simțit un miros de parcă ar fi fost proaspăt spălat. Nu se dăduse cu nicio colonie, dar se simțea ca și cum ar fi ieșit direct din baie”, a spus Hill.

Putin părea să fie ”tot la conducere”

Ea a adăugat că Putin părea să fie ”tot la conducere”, imagine pe care a proiectat-o ​​în fața celorlalți.

„M-am gândit: „Uau, uită-te la asta”, a spus Hill. "Toate acestea sunt puse în scenă. Fiecare mic element al acestui lucru este pus în scenă. Acesta este un spectacol." a continuat ea. 

Fosta consilieră a lui Trump a mai spus că Putin a fost, de asemenea, „nu prea conservator” și „abia mi-a aruncat o privire” pe tot parcursul mesei.

Nu este clar când a avut loc cina, deși Hill a spus, pentru „Desert Island Discs”, că s-a întâmplat în timp ce ea lucra ca ofițer de informații naționale, ceea ce a făcut la Consiliul Național de Informații al SUA din 2006 până în 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel