Urmărește emisiunea live
Consilier USR, derapaj halucinant la adresa unui preot: S*X e ce faci tu cu Pomohaci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Consilier USR, derapaj halucinant la adresa unui preot: S*X e ce faci tu cu Pomohaci/ Foto: Facebook Lucian Mara
Consilier USR, derapaj halucinant la adresa unui preot: S*X e ce faci tu cu Pomohaci/ Foto: Facebook Lucian Mara
Derapaj grav al unui consilier USR din Deva la adresa unui preot. Vezi în articol cum a explicat acesta controversa gen vs. sex în buletin.

Lucian Mara, consilier USR din Deva, a lansat un atac dur la adresa preotului Eftimie Mitra, de la Schitul „Sfinții Români”, din Hunedoara. Într-o postare pe Facebook, politicianul a încercat să-i explice reprezentantului bisericii care este diferența dintre „sex” și „gen”. Alesul local i-a transmis preotului: „S*x e ce faci tu cu Pomohaci”. Mai mult, Lucian Mara l-a acuzat pe preot de propagandă politică. Ulterior, după ce Ziarul de Huneodara a scris despre postarea sa, acesta a modificat textul de pe Facebook.

Textul modificat de pe Facebook

În postarea inițială Mara l-a atacat direct pe preot și a scris: ”S*X e ce faci tu cu Pomohaci”. Ulteior acesta a modificat postarea și a scris: "S*X e ce face Pomohaci cu minori și asta ar trebui să te îngrijoreze, nu ce scrie pe buletin".

"Biserica Ortodoxă pierde adepți în favoarea altor culte. Și nu de azi, de ieri, ci de mulți ani. Încrederea în BOR e în continuă scădere, e o realitate. Și nu sunt devină "neomarxiștii" inventați de Dragnea și folosiți acum de partidul AUR (în România nu există nici curent marxist, nici neomarxist), ci de reprezentanții BOR, precum Pomohaci, Mache Șpagoveanu Preaturnătorul la securitate și de toți acei preoți care înțeleg că e normal să facă politică în biserică, să îndemne oamenii să voteze cu Ponta Mincinosul sau cu Preanăscătoarea Gabriela Firea Atotprăduitoarea Banilor Publici. Sau de preoți și călugări care promovează partide extremiste, partide care promovează ura împotriva oamenilor cu alte convingeri sau orientări, de parcă ei nu ar fi tot oameni pe acest Pământ.

Există multe exemple de bunătate și bunăvoință în rândul preoților ortodocși, păcat că cei ca Eftimie Mitra, cei plini de ură ies în evidență mai mult, din cauza goanei după senzațional a societății. Pentru încă părintele Mitra (sper să se descotorosească BOR de el):

- GEN, conform DEX: "Fel, soi, tip (pe care le reprezintă un obiect, o ființă, un fenomen etc.)"

- S*X e ce face Pomohaci cu minori și asta ar trebui să te îngrijoreze, nu ce scrie pe buletin.(pentru că politicianul Mitra, din tot textul meu a înțeles doar ultima propoziție, am modificat-o , astfel încât poate reflectează mai bine la restul).", este mesajul de pe Facebook, modificat ulterior de Lucian Mara.

 

Cum își explică ieșirea consilierul USR

Întrebat dacă are dovezi care să-i susțină acuzațiile, consilierul a spus că a încercat să facă o glumă.

”Era o glumă, o satiră, dacă citim postarea vom vedea. El a promovat o postare a partidului AUR, care-i total nepotrivită, după părerea mea, pentru un preot. Și i-am dat un răspuns, o replică, poate fi citită, văd că au preluat-o și ei. Cine a citit textul, cred că și-a dat seama de lucrul ăsta”, a declarat Lucian Mara.

DCNews a încercat să obțină și un punct de vedere din USR, dar până în acest moment nu avem o reacție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel