Printre subiectele abordate recent, se numără conserva de sardine.
„Cu toții avem probleme din a ne asigura aportul optim de Omega 3 consumând minimum 2 porții de pește gras săptămânal. De unde să-l cumpărăm, cum să-l gătim, să fie proaspăt sau congelat, sălbatic sau de crescătorie? Între atâtea întrebări, riscăm să pierdem din vedere obiectivul principal: important e să mâncăm pește, indiferent de care!
De ce o conservă de sardine?
Pentru că sardina se află la baza lanțului trofic, se hrănește cu alge, deci conține cea mai mare cantitate de Omega 3. În plus ea nu trebuie crescută intensiv și nici risc de contaminare cu mercur nu are.
De ce în sos tomat? Pentru că mediul acid din roșii crește absorția fierului din pește.
De ce conservă? Pentru că e ieftină, practică, iar prin fierbere poate fi consumată cu tot cu oase. Și oasele de pește sunt cea mai eficientă sursă de calciu pentru organism”, a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Pască pufoasă fără aluat
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol