Connect-R, în fustă scurtă și cu tocuri: Pantofii, făcuți la comandă - Foto
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cu o perucă blondă, fustă scurtă și tocuri de 12 cm, așa va urca Connect-R pe scena de la "Te cunosc de undeva!", sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, în primul său rol în travesti, când o va imita pe Tina Turner. 

Pentru această spectaculoasă transformare, Connect-R a stat șase ore la machiaj. Și mărturisește că cel mai frică i-a fost de mersul pe tocuri.

"Cel mai greu mi-a fost să merg pe tocuri. Aveam în picioare pantofi marimea 44,5, făcuți la comandă, cu tocuri de 12 cm. Am stat mult și la machiaj: șase ore. Și mai e ceva. Nu reușesc să mă obișnuiesc cu bărbieritul zilnic, deși mulți îmi spun că fără barbă arăt cu mult mai tânăr", spune Connect-R.

Artistul mărturisește că nu a fost chiar în largul său îmbrăcat în haine femeiești. "M-am simțit ciudat, aiurea... un monstruleț (râde). Însă "Te cunosc de undeva!" este pentru mine o distracție profi foarte frumoasă. Chiar e fun", mai spune acesta.

Ce reacție vor avea jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan atunci când îl vor vedea pe Connect-R transformat în Tina Turner, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel