Conjuncție Mercur-Pluto, pe 10 februarie. Daniela Simulescu: "Poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile"
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Planeta comunicării, Mercur, este în semnul Capricornului de pe 7 decembrie. Acolo va rămâne până la 11 februarie, când va intra în Vărsător. Însă, pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului, care va predispune la idei și gânduri intense.

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a dezvăluit ce aduce aduce pentru fiecare zodie!

Până pe 11 februarie, Mercur tranzitează Capricornul. Știm deja că vorbim despre cel mai dur semn al zodiacului! Iar asta înseamnă că preț de câteva zile, în discuțiile noastre își fac loc maturizarea și pragmatismul. Când Mercur va intra în Vărsător, începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv.

Mercur în Capricorn este perceput ca un profesor matur. Poate fi autoritar, rigid, încăpățânat, cu o metodologie foarte clară. Nu este deschis la încercarea unora de a duce în derizoriu anumite subiecte. Nu ne lăsăm impresionați de vorbe și putem fi sceptici. Vrem fapte concrete. 

Pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului! O asemenea alăturare de astre ne predispune la un psihic puternic, o minte cercetătoare și la o intuiție ascuțită. Simbioza celor două planete poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile. De fapt, motto-ul acestei zile este simplu: "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple”. 

Ultimul grad al unui semn este poate cel mai puternic! Se numește anaretic. Când avem un aspect atât de puternic într-un grad anaretic, să știți că ne putem aștepta la situații greu de digerat, implacabile și surprinzătoare. 

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel