Data publicării:

Conjuncția Mercur-Soare creează confuzie pentru una dintre zodii. Daniela Simulescu: Trebuie să vedeți jumătatea plină a paharului / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Gemeni.   

Prima zi a săptămânii 19 - 25 august 2024 vine cu mai multe evenimente importante. 

În primul rând, este vorba despre Luna Plină în Vărsător: Persoanele cu marcaj fix în harta natală ar putea experimenta tulburări în somn și evenimente neașteptate, observând situații bizare în jurul lor.

De asemenea, Venus va forma două aspecte importante: careuri cu Saturn și Jupiter. În opoziție cu Saturn, Venus se simte neiubită și neapreciată, în timp ce în careu cu Jupiter, poate duce la exagerări și exces de zel. Venus în Fecioară este calculată și echilibrată, dar aceste aspecte îi pot afecta starea emoțională și comportamentul.

Începutul de săptămână nu este favorabil nici pe plan amoros, nici financiar. Venus, care influențează și aspectele financiare, poate duce la probleme pe aceste planuri. Recomandarea este să aveți răbdare în relații și să evitați graba, deoarece Saturn sugerează că lucrurile nu trebuie să se întâmple repede.

Pe 20 august are loc primul careu între Jupiter în Gemeni și Saturn în Pești, un eveniment semnificativ care va avea influențe atât la nivel mondial, cât și la nivel personal. Jupiter reprezintă viitorul și expansiunea, în timp ce Saturn simbolizează trecutul și limitele. Acest aspect va crea o tensiune între conservatorism și progresism, între valori vechi și noi.

Careul Jupiter-Saturn oferă oportunități, dar și provocări, învățându-ne să fim rezilienți și să știm când să acționăm și când să ne retragem. Jupiter dorește totul, în timp ce Saturn ne amintește de limitările reale. Potrivit Danielei Simulescu, cheia succesului este să găsim un echilibru între aceste două forțe, adaptându-ne constant și acceptând că nu putem avea totul în același timp.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Daniela Simulescu a menționat că, astăzi, Mercur este în conjuncție cu Soarele, ceea ce creează confuzie. Este o perioadă de haos, în care se simte că nu sunt apreciate eforturile și comunicarea devine dificilă. Luna Plină de mâine oferă oportunitatea de a schimba perspectiva și de a înțelege mai bine situația, învățând să fiți mai flexibili și să nu vă concentrați doar pe probleme. Este important să vedeți jumătatea plină a paharului și să fiți deschiși la schimbare, chiar și în fața dificultăților.

„Mercur, guvernatorul vostru, astăzi e în conjuncție cu Soarele. Astăzi e un soi de mă jocde-a baba-oarba". Toată săptămâna vă jucați „de-a baba-oarba", nu aveți toate detaliile, nu aveți toate informațiile, bâjbâiți în gol.

E puțin haos, sunt și limite, dar vi se pare că nici nu sunteți cu adevărat apreciați. Vi se spune una, vi se spune alta. Nu va mai ajută vorbele, vreți să vedeți și fapte, fie profesional, fie personal.

Totuși, Luna Plină de mâine vă poate ajuta să schimbați perspectiva, pentru că noi, de cele mai multe ori, stăm în propria percepție – percepția mea, percepția ta, percepția celuilalt. Aceste percepții nu se leagă undeva și ne este foarte greu să ajungem la celălalt, dar dacă sunteți dispuși, zilele următoare reușiți să vedeți un punct din mai multe grade. (...)

Trebuie să acordați o șansă, trebuie să fiți mai flexibili, mai liniștiți și să nu vă țineți de o idee. Știm că voi aveți dorința de schimbare, doar că acest careu Jupiter-Saturn vă ține pe loc tocmai ca să vă arate că undeva nu ați progresat sau undeva nu ați schimbat atitudinea.

Trebuie să vedeți jumătatea plină a paharului, nu jumătatea goală. El niciodată nu e plin tot timpul, doar că avem noi tendința să credem că există un pahar plin. Nu! Voi, în zilele următoare, trebuie să vedeți jumătatea plină a paharului.”, a spus Daniela Simulescu.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel