Data publicării:

Conjuncția Mercur-Chiron aduce o mulțime de provocări pentru unii nativi. Daniela Simulescu: Nu te simți în apele tale! / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a oferit horoscopul săptămânii 15 - 21 aprilie 2024 pentru zodia Berbec.

Potrivit Danielei Simulescu, conjuncția Mercur-Chiron vine cu o mulțime de provocări pentru nativii zodiei Berbec. Iată care sunt recomandările pentru această zodie! 

Berbec/Ascendent în Berbec

„În semnul tău o ai pe Venus care te ajută, te împinge, te face și puțin arogant, te poate face și puțin absorbit de propria persoană, dar această conjuncție în Mercur-Chiron te provoacă destul de mult. Indiferent de vârsta pe care o ai, de experiență, te vei băga în situații în care să arăți că ești deștept, că știi, că te pricepi foarte bine și, din păcate, îți vei căuta oamenii care să-ți arate câteodată inversul și o să te simți judecat, o să te simți respins, o să te simți neiubit, nevalidat.

Îți recomandă ca săptămâna viitoare să-ți accepți problemele și limitele și să înveți. Dacă a făcut ceva Chiron, e că el a învățat să-și autodepășească condiția și a devenit un mare învățător. Tu trebuie să faci la fel: învață ce nu știu alții din jurul tău, îmbunătățește-te, devino campion într-un domeniu. Creierul tău trebuie să fie precum un burețel. Decât să fie un creier plin de otravă pentru tine, mai bine fă spațiu acolo și citește, învață, ascultă, studiază, întreabă, fii curios, fă legături, fă tot felul de conexiuni.

Marte, guvernatorul tău, este în continuare în casa a 12-a. Face aspecte bune săptămâna asta. Am putea spune că nu te simți tu în apele tale, dar ai o parte de credință destul de bine dezvoltată. Atenție! Mă refer la credință, nu neapărat la partea de religie, ci ideea că poți, că vei trece și că, vrei nu vrei, trebuie să ai răbdare.

Conjuncția Jupiter-Uranus se petrece pe plan financiar. Nu știu în ce etapă a vieții te afli, nu știu ce se întâmplă cu banii tăi, cert este că e mai greu cu planurile în această perioadă. Uranus nu te lasă deloc să stabilești tu drumul, așa că îți recomand să ai în vedere un buget de risc la care să apelezi în momentele în care îți este foarte greu și în momentele în care viața îți rezervă tot felul de surprize.", a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel