Congres PSD. PROTEST Sala Palatului. Imagini nedifuzate la TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un protest cu ouă, ulei, pâine sau carne, hârtie igienică, periuţe de dinţi, suzete şi jucării de pluş reprezentând personajul de desene animate Olaf are loc în timpul Congresului PSD. 

Protestul se desfășoară în faţa Sălii Palatului din Bucureşti. DC News vă prezintă câteva imagini de la mișcarea din stradă:

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Cei trei protestatari de la Sala Palatului duşi la secţia de poliţie de jandarmi au fost amendaţi pentru tulburarea ordinii publice şi pentru împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu, a anunţat Jandarmeria. Potrivit sursei citate, o persoană a fost amendată cu 800 de lei, pentru tulburarea ordinii publice, iar celelalte două persoane cu câte 3.000 de lei fiecare, pentru împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu.

Aproximativ 100 de persoane protestează sâmbătă în faţa Sălii Palatului, unde se desfăşoară Congresul extraordinar al PSD. Trei protestatari au fost ridicaţi de forţele de ordine, fiind duşi la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

(w670)

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel